Het recht van groenten

De helende eigenschappen van zwarte radijs

Eerste zwarte radijs alleen gevoed zeer arme mensen. Gerecht dat bereid was voor hen, de zogenaamde Turi en bevatte een zwarte radijs.  De helende eigenschappen van zwarte radijs, gebruikt om verschillende ziekten, bekend in Rusland te genezen: het ademhalingsstelsel, het maag-darmkanaal, en haaruitval. De ziekte, die vaak vocht zeelui op lange reizen, en genezen met de hulp van een radijs.

Black radijs is een product dat is verzadigd met eiwit, koolhydraten en mineralen. Het bevat een heleboel glycosiden, enzymen, vezels en vitamine groep B. Het spreekt voor zich dat een groot aantal van de radijs magnesium, natrium, kalium, fosfor, zwavel en fosfor, en aminozuren bevat. Het is logisch dat met zo'n rijke en gevarieerde samenstelling, zwarte radijs is de liefde van folk genezers gewonnen.

De therapeutische eigenschappen te helpen in de strijd om het overwinnen van de virusaanvallen het lichaam tijdens epidemieën en de verspreiding van verkoudheid ziekten. Radijs is het doden van een groot aantal pathogene micro-organismen. Als het menu gerechten zijn met de toevoeging van een radijs, kun je heel goed versterking van het immuunsysteem en tegen ziekten in het koude seizoen.

Met rammenas bereide salades. Het is ongelooflijk lekker, in combinatie met zure room of zonnebloemolie. Ondanks de aanzienlijke bittere smaak, radijs heeft een aangename smaak. U kunt iets te verlagen bitterheid door toevoeging van honing in een salade. Voordelen van zwarte radijs schotelU kunt radijsjes combineren met wortelen of bieten.

Het blijkt vreemde smaak, evenals vitaminen en een energie-kosten, omdat deze produceren veel koolhydraten.   Geneeskrachtige eigenschappen van de wortel kunt u aanpassen en normaliseren stoelgang en al verbonden met de spijsvertering. Geneeskrachtige eigenschappen van het sap, dat kan worden verkregen bij rammenas, helpt de behandeling van kaalheid en haarverlies stopt haar op een vroege leeftijd.

Als het sap gemengd met wodka, of in de juiste verhoudingen met alcohol, dan kunt u deze tool gebruiken voor het wrijven van de borst. Het wordt aanbevolen om zout toe te voegen aan het mengsel en honing, dan is het effect zal meer merkbaar in een korte tijd.   Uitstekend hulpmiddel voor de behandeling van anemie en de eerste symptomen kunnen ook worden opgesteld op basis van zwarte radijs. Het sap gemengd met wortel en bietensap, dan geplaatst in een container gemaakt van donker glas.

Mensen geheim van koken Dit betekent dat de capaciteit (beter voor het aan de fles te nemen) om wikkel het deeg. Dit wordt gedaan om het glas te beschermen tegen scheuren, omdat de fles moeten worden in de oven, voorverwarmd tot een temperatuur van 50 graden. Houd de fles in de oven met een mengsel van sappen voor ongeveer drie of vier uur, zijn schone, integendeel, op een koele plaats, bij voorkeur met geen licht.

Dit betekent dat het genoeg zal zijn om een ​​lepel of twee per dag te nemen. Het hele verloop van de behandeling wordt aanbevolen om te verlengen voor vier maanden. Bloedarmoede, zodat u volledig kunt genezen.   Ruwe zwarte radijs heeft uitstekende helende eigenschappen als een middel om kompressen.  De Rasp, en iets persen sap wordt toegepast op de borst.

Deze tool kan volledig vervangen van de mosterd. Radijs wordt aanbevolen om enigszins warm en in een zak gaas of armband te zetten. Radijs is een uitstekend hulpmiddel bij de behandeling van tuberculose, en bronchitis. Echter, geen grote, en de extra middelen van de behandeling!   Normalisering van de spijsvertering is mogelijk met regelmatig gebruik van radijs.

Als je regelmatig gemarteld constipatie, zeker toe te voegen aan uw dieet radijs en verschillende gerechten uit het. Het heeft een heleboel nuttige darmweefsel, is het nodig om gut goed te laten werken. Zij eraan herinnerd dat de zwarte radijs sap kan frequent urineren veroorzaken. Houd hier rekening mee bij het nemen van het sap voor het verlaten van het huis voor een lange tijd.

Als u problemen heeft of nierziekte, de radijs mag niet worden gebruikt. Of, met een sterke behoefte of de wens om de 50 gram van de wortel Tew per dag te beperken.  Radijs sap kan geven, dat is een goed ontsmettingsmiddel, die zelfs kan omgaan met de wond. Etterende en ontstoken wonden op het lichaam, eczeem, blauwe plekken, krassen, alles wat het kan omgaan met het sap van zwarte radijs.

De bactericide eigenschap van de radijs komt tot uiting door het feit dat in de huidige samenstelling van lysozym en  volatiel.  De zwarte radijs is niet alleen beroemd om zijn geneeskrachtige eigenschappen, maar ook voor zijn vermogen om het leven van iemand die gebruik maakt van het regelmatig verlengen. Zelfs in de oudheid geloofde men dat de radijs op de eettafel is een garantie voor een lange levensduur.  Bijvoorbeeld, hebben de Japanners niet realiseren van de gewone dieet zonder radijs.

Het moet aanwezig zijn op de Japanse tafel het hele jaar door. Het is een radijs en de geneeskrachtige eigenschappen prees de Japanners voor wat zijn honderdjarigen. In onze keuken, kan radijs worden toegevoegd aan soep of soep, evenals okroshka. Wie weet, wat als je echt je leven kan verlengen door middel van goede voeding en opname in het dieet van zwarte radijs?

U kunt maximaal voorraad op Redko de hele winter. Het is goed onderhouden. Het is belangrijk om alleen kopen radijs, die werd verbroken voordat de eerste vorst hit beide. Bij het kopen van radijs, het voelde, mag het niet worden zacht en vochtig.

Informatie afkomstig van de website www.vashaibolit.ru

bieten, radijs, rammenas, wortelsap, bij ziekten van de schotel