Het recht van groenten

Vermelding van de bieten

Niet veel mensen kennen, maar de eerste vermelding van de bieten, zonder welke geen eigenaar kan zich niet voorstellen koken van een heerlijke voedzame borsjt vinaigrette of een vitamine gevonden in oude Griekse verhandelingen meer dan enkele duizenden jaren voor onze jaartelling. In die dagen  met het eerder verwant waren enkele van de tradities en tekenen van de inwoners van het oude Hellas. Hoewel zelfs dan  . Uit het comprimeert gemaakt met verschillende vrouwen de ziekte.

Verminderen ontstekingen en pijn in de borst met toepassing op de melkklieren van bietenpulp. By the way,  kan ook een indicatie voor het gebruik van de bieten maskers. Perfect deze groente en om mastitis te behandelen.  Ondertussen, een lange tijd voor de Grieken  fi. En in Babylon, indien gewenst, over iemand kwaad lachen, "slachtoffer" te presenteren als een geschenk voor grote rode biet.

Wanneer onenigheid van echtgenoten en ontrouw, conflicten binnen het item werd gemaakt "verontrust" huis slinger van bietenloof . Maar  sap rode biet, gemengd met honing werd behandeld met bloedziekten en hart  En bieten bouillon was een onmisbaar instrument in de strijd tegen schendingen van de darm en maag. Helpt bieten en omgaan met de tekortkomingen van de huid.

Natuurlijk, dit is niet  of ronde face lift, maar er zijn een vette huid lotions op de harde tijden van de gekookte bieten. U kunt ook wassen bieten bouillon. En als je voeg een beetje azijn, het zal  elegante wijze voor het spoelen van het haar.  In ons land bieten verscheen voor het eerst in Kievan Rus ', daarna in Novgorod, Pskov, op grote schaal geteeld in meer noordelijke gebieden aan het meer van Ladoga, en zelfs op het eiland Valaam.

Het feit dat onze voorouders bieten "kwam naar de tafel" door tal van recepten voor salades, rode bieten soep, snacks, specerijen, gerechten, en bewaard in de moderne Russische keuken.  C. De chemische samenstelling van deze groente is uniek op het u kunt leren van de periodieke tabel. In de afgelopen eeuw, hebben de Duitse en Hongaarse wetenschappers voerden verscheidene experimenten die hebben aangetoond dat de effectiviteit van bietensap dlyaP terminaal ziek met leukemie.

In aanvulling op eiwitten, koolhydraten, pectine, minerale zouten: natrium, kalium, magnesium, fosfor, ijzer, jodium, magnesium-P in de bieten is hoog genoeg inhoud van kobalt dat de productie van vitamine B12 (een onmisbaar lid van hematopoiese) kunnen verbeteren. Het is geen toeval na ingewikkelde operaties met een groot bloedverlies tijdens de herstelperiode wordt aanbevolen om rauwe bieten en het sap te eten.

Vandaag heeft de wetenschap bevestigd dat bieten een remmend effect heeft op de ontwikkeling van een tumor, en het gunstige effect niet verdwijnt tijdens het koken.  Voor degenen die willen snel en effectief gewicht te verliezen, zoals aanbevolen door de "vrienden" met rode biet  . Verwijzingen naar de bieten dieetAls gevolg van de aanwezigheid in het van stoffen zoals betaïne en betanine, het versnellen van vet metabolisme, leverfunctie, cholesterol-verlagend dieet bieten is zeer effectief.

Als binnen 10 dagen na het eten van voedsel, dat is de basis van rode biet (gekookt, rauw, gestoofd), P om zich te ontdoen van 5 tot 6 pond in die tijd, echt!  Het ontbijt wordt aanbevolen om te eten op, gemaakt van gekookte bieten, gebracht door middel van een vleesmolen en besprenkel met citroensap. Eten in de vorm van warmte aan bruin brood.  eerste cursus op basis van de bieten borscht vegetarisch, rode biet, botvinya.

Gekookte bieten, vermengd met een "cool" ei gevuld met Bulgaarse peper en kool zijn gerechten kunnen worden gegeten voor het diner.  Op het moment van de bieten dieet dieet sluit granen en pasta, maar ook suiker, wit brood bakken.  Overgewicht zal "smelten" in de ogen, als 2 keer per dag voor de maaltijd te nemen 50-100 ml vers bereide bietensap, verdund met water 1:01 kipyachenoyP. Informatie afkomstig van de site minuskg.ru

bietensap, rode biet, gekookt bieten, dieet